ПОЧЕТНА / СОБРАНИЕ И ИЗВРШЕН ОДБОР / СПИСОК ЧЛЕНОВИ НА ИЗВРШЕН ОДБОР

СПИСОК ЧЛЕНОВИ НА ИЗВРШЕН ОДБОР

АВТОБУСИ

– Барање за регистрација (се изготвува во ЗВВ) – Фактура за купопродажба – Царинска потврда …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Здружение на возачи - Велес