ПОЧЕТНА / ХОМОЛОГАЦИЈА

ХОМОЛОГАЦИЈА

Здружение на возачи Велес – Испитниот центар ги обединува сите активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, како и на професионалните возачи и имплементирањето на законската регулатива во сферата на професионалното возење.

Работно време

Велес
08:00-16:00ч. (пон-пет)

Здружение на возачи - Велес