ПОЧЕТНА / ОСИГУРУВАЊЕ

ОСИГУРУВАЊЕ

                                              

Осигурителното брокерско друштво МОБИЛИТИ БРОКЕР АД Скопје е Ваш консултант, посредник и застапник за сите работи и прашања од сферата на осигурувањето, кој Ве застапува пред осигурителните компании и бара најсоодветна понуда за осигурување според Вашите потреби.

Услугите на брокерот се бесплатни.

 

Работно време

Велес
08:00-16:00ч. (пон-пет)
08:00-13:00ч. (сабота)

Здружение на возачи - Велес